Kom med til en gratis prøvetime! - Klik her!

Stationens regler

Hos Horsens crossfit & open gym, ligger vi mange kræfter i, at alle vores medlemmer føler sig trygge i vores rammer. Vi har derfor opsat et regelsæt, som venligst bedes overholdes, for at vi sammen bevarer det gode fællesskab, i god harmoni.

OPFØRSEL
I Horsens crossfit & open gym er der plads til ALLE. For at alle kan trives i samme omgivelser, sætter vi stort fokus på, at der holdes en pæn tone i alle åbne arealer. Oplever man et problem hos et andet medlem, så tøv ikke med at hive fat i nærmeste personale, så vil vi gøre vores bedste for at løse det. Holdes tonen pæn, medlemmerne imellem, så burde der ikke opstå problemer. Personalet er til for at få jeres træningscenter til at spille max, så det er et fedt sted at være for alle. Dette inkluderer nogle regler og retningslinjer som skal overholdes. Det tolereres derfor ikke at der ikke bliver talt pænt til personalet. Oplever man uklarhed i forhold til regler og retningslinjer, så skab en åben dialog, og så finder vi i fællesskab en løsning på problemet. Vi er her for jer.

HYGIEJNE
Vi ser gerne at du bliver hjemme, hvis du føler dig sløj eller syg, dette er selvfølgelig i forhold til dine medmenneskers velvære. Derudover skal alle maskiner samt vægte rengøres efter brug, ved hjælp af det sprit samt papir, som i hele åbningstiden står til rådighed i nærheden af maskinerne. Oplever du ubehag under din træning, så tøv ikke med at tage fat i nærmeste personale, så hjælper vi dig, med hvad end du har brug for. Vi forventer, at det fodtøj du kommer i, er rent, så det er lettest muligt for os, at holde træningsudstyret mest hygiejnisk for alle medlemmer.

BEHANDLING AF UDSTYR OG MASKINER
Vi forventer selvfølgelig at du behandler vores udstyr med respekt og kun benytter det efter forskrifterne og til de øvelser, det er beregnet til. Læg udstyret på plads efter brug, så bliver træningen bedre både for dig selv og andre. ADGANG TIL CENTRET For at få adgang til faciliteterne skal du booke en tid på Wodify Athlete appen. Medlemskabet er personligt og må ikke benyttes af andre end dig. Kun medlemmer har adgang til træningsarealer og omklædningsrum, og det er ikke tilladt at lukke andre ind i centret, medmindre det er aftalt med personale, at du har en gæst med. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med events, åbent hus eller andre aftaler. Er der uklarhed omkring en evt. aftale, så hiv fat i det personale, som du lavede aftalen med.

TRÆNING UDENFOR BEMANDINGSTID (når vi åbner indenfor)
Som medlem hos Horsens crossfit & open gym, er du i besiddelse af en kode til indgangsdøren, som du kan benytte, ligeså snart der ikke er personale på arbejde. Dette er dog en yderst sjældenhed, og der vil som regel altid være personale til stede, enten i form af receptionist eller andet staff. Oplever du problemer med din kode, så hiv fat i personale, så løser vi problemet. Koden tilsendes pr. Mail når vi åbner indenfor og fornyes den sidste uge hver måned.

SKABE I OMKLÆDNING SAMT MEDBRAGTE OG EFTERLADTE GENSTANDE
(Gælder når vi åbner op indenfor) Vi anbefaler at du lader dine værdigenstande ligge derhjemme, dvs. smykker, ure eller andre ting med særlig værdi for dig. Dette skyldes at Horsens crossfit & open gym, fratager sig alt ansvar i forhold til dine værdigenstande. Medbringes værdigenstande, anbefaler vi at du låser dem inde i skabene i omklædningsrummet. Medbring gerne din egen lås til omklædningsskabe, som du selv anser for at være sikker. Vi sælger også lås i receptionen for 30 kr. Skabene er ikke personlige og skal tømmes efter endt træning. Hængelåse, der ikke er fjernet ved lukketid, vil blive klippet op og erstattes ikke. Finder vi dine ting efterladt i et skab, vil vi opbevare det i receptionen, og derved give dig en chance for at hente dem. Vi tager dog ikke ansvar for dine ting, imens vi opbevarer dem.

BEKLÆDNING
Du skal være iført rent fodtøj. Hos os må der selvfølgelig trænes med bar kass’ – når som helst og hvor som helst.

MUSIK / MOBIL / KAMERA
Som udgangspunkt står vores personale, for den musik der bliver spillet både udendørs og indendørs. Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i boxen er du velkommen til at benytte høretelefoner. Vil du tage billeder eller filme imens du er ude og træne, så husk at spørge om samtykke fra de andre medlemmer, som måtte optræde i din video, eller på dit billede, før du poster det på sociale medier. Besidder du diverse photoshop skills, og kan klippe de andre medlemmer ud af dine optagelser og billeder, er dette selvfølgelig ikke et problem, men vi skal huske hinandens personlige frihed, og ikke alle er lige glade for at optræde på de sociale medier.

BØRN
Alle børn er velkomne hos os. Har børnene deres eget medlemsskab, kan de selvfølgelig begå sig på lige fod med alle andre medlemmer. Har børnene ikke medlemsskab, er de stadig velkomne, men kan selvfølgelig ikke benytte sig af vores faciliteter, samt være i vejen for andre medlemmer. Det er forældrenes ansvar, at dette overholdes. Børn i babylift eller lignende må medbringes, på lige fod med andre børn uden medlemsskab. Det er ikke tilladt at medbringe barnevogn i centrene, medmindre personalet konkret har givet tilladelse til dette. Personalet er dog ikke forpligtet til at give tilladelse til dette, hvis det vurderes at være en forhindring for andre medlemmer.

KÆLEDYR
Lad lille Lady eller Mismis blive hjemme
🐶🐱. Af hygiejniske årsager, er det ikke tilladt at medbringe sine kæledyr på indendørsarealerne. Vurderer du at dit kæledyr, kan begå sig (selvfølgelig i snor) i nærheden af udendørsarealerne, så må de gerne tøjres i nærheden, hvor de er under opsyn, og ikke i vejen for de andre medlemmer. Husk at ikke alle mennesker er lige glade for dyr, og der skal være plads til alle. Alle førerhunde og servicehunde må medbringes, både på udendørs og indendørs arealer. Dette kan dog kun ske på indendørs arealer, i bemandingstiden, så der ikke opstår nogle uoverensstemmelser.

ÅBNINGSTIDER (09-21)
Alle medlemmer er mere end velkomne i vores åbningstid, men bedes respektere vores lukketid. Dvs. at alle skal være ude når der lukkes, medmindre andet er aftalt med personale. Dette kan evt. være i forbindelse med events, åbent hus eller anden aftale. Opleves der uklarhed omkring en aftale, bedes du tage fat i det personale du har lavet aftalen med.

PRIVAT VIRKSOMHED
Der må ikke udøves privat virksomhed i vores center. Dette kunne være i situationer såsom træningsvejledning, personlig træning eller anden selvstændig virksomhed. Har du gode idéer til et eventuelt samarbejde med Horsens crossfit & open gym, så tøv ikke med at hive fat i personale, som kan viderestille dig direkte til ejerne af centret, så kan der muligvis etableres en fordelagtig aftale for begge parter.

RUSMIDLER
Rygning inkl. e-cigaretter er ikke tilladt i vores center. Du må ikke opholde dig i centret, hvis du er påvirket af alkohol, narkotika, nervemedicin eller andet som påvirker din evne til at træne sikkert, da vi ikke vil stå til ansvar for hvis du er påvirket. I vores udendørs gym, må der ikke ryges blandt maskinerne, her henvises der til parkeringspladsen. Dog er det strengt forbudt at fyre op i en smøg, hvis i ikke har tænkt jer at rydde op efter skodder mm.

RETURNERING OG OMBYTNING AF VISSE VARER
Oplever du problemer med en vare købt i Horsens Crossfit & Open Gym, så tag fat i personale i receptionen. Er varen nonfood og vurderes til at være i stykker, og uden emballage, kan du ikke forvente at få dine penge tilbage. Hænder det, at du skulle have købt noget som er overskredet sidste salgsdato, påtager vi os selvfølgelig det fulde ansvar, og du er i din fulde ret til at få pengene tilbage. Vi nævner dog igen, at hvis varen er nonfood (dette kunne eksempelvis være tøj, shaker mm.) så er det op til personale at vurdere, hvorvidt du er i din ret til at få dine penge retur.

Det var ordene. Vi håber at du vil bidrage til byens bedste stemning!