Kom med til en gratis prøvetime! - Klik her!

Holdtræning for alle


Se Holdplan

Se Holdbeskrivelser

Din succes er vores motivation

Hos os er du ikke et nummer men et navn.


Vi ligger stor vægt på personlig træning gennem holdtræning. På vores hold er der begrænset antal pladser, så din træner har god tid til at lære dig og din krop at kende, for bedst muligt at kunne støtte dig og din udvikling.  

“Jeg bliver altid mødt i et kæmpe smil og godt humør fra trænerne. 
Trænerne er gode til at komme og rette en til, for at få det bedste ud af din træning og undgå skader.”   - Martin Emil Heimann Jensen. 

Alle hold er udformet således at nybegyndere kan træne på lige fod med selv de mest garvede crossfittere. Programmeringen for dages holdtræning er nøje opbygget til at give en varieret træning - Det vil sige, at du i princippet kan deltage hver dag uden at trætte de samme muskelgrupper. Fælles for alle hold, så lægger vi stor vægt på god teknik. 

Vores trænerer guider dig igennem teknikken, skaleringen samt anbefalt vægt til dig, som sikre at øvelsen udøves korrekt, trygt og på dit niveau.

 “Slå tankerne fra. Træneren forklarer øvelserne. Du skal blot følge efter, og gøre dit bedste. Og så er du helt sikker på, at du kan mærke din krop dagen efter.” - Iben Jakobsen 


Vores holdtræning er for alle!
Hos os finder du unge medlemmer på 8 år og modne medlemmer på 75 år. Alle kan være med, uanset om du er superatlet, nybegynder eller bare vil i god form, frigive et par kilo. Hverken kondition, alder eller styrke er afgørende for at du nok skal opnår gode og mærkbar resultater. 


Som Holdmedlem får du ubegrænset holdtræning i vores faciliteter, både indendørs og udendørs. Du kan frit vælge mellem 35 holdtræninger hver uge, i vores fantastiske fælleskab.


“Udover fantastisk holdtræning med altid dygtige, engageret og dedikeret trænere, og et Open Gym med uanede individuelle træningsmuligheder og faciliteter, danner stedet også rammen om et stærkt og unikt fælleskab - uden sammenligning!” - Henriette Kvist

Kom og prøv et hold gratis her
Se vores medlemskaber her
Live hold plan her