MEDLEMSKAB FRA 330 KR - START I DAG

Personlig træning

Den bedste vejledning i Horsens

Ønsker du professionel og veluddannede personlige trænere til at opnå dine mål - Så har vi den hjælp du søger!

Samlet har vi over 25 års erfaring indenfor træning, og med hver vores fokus område, kan vi give dig den ekspertise på alle områder indenfor træning. Vi har allerede hjulpet mange mennesker i mål med deres drøm - Skal du være den næste?

PRISER:
1 X 30 min. Personlig træning: 300 kr.
1 X 1 time Personlig træning: 500 kr.
Klippekort:
10 X 30 min. Personlig træning: 2.500 kr.
10 X 1 time Personlig træning: 4.500 kr.

 

 

Camilla - Vægttab og crossfit 
Camilla er vores nyudddanede personlig træner, hun er kniv skarp indenfor Crossfit og har en stor all around viden indenfor styrke og konditionstræning. Vil du gerne af med overflødige kilo og blive bedre til specifikke øvelser eller øge din styrke overall? Så tag fat i Camilla og få en uforpligtende samtale om dine mål.
 Kontakt på:
+45 22 33 95 33
 
Mikal - Muskelopbygning og styrketræning
 Skal du have større muskler eller blive stærkere i din træning, så er det Mikal du skal have fat i. Han er Danmarksmester i naturlig bodybuilding og ved præcis hvilke metoder der skal til for at opnå dit mål indenfor træning. Han er uddannet personlig træner og kostvejleder, så han kender også til hvordan du skal spise og træne for at performe på top niveau.
Kontakt på:
+45 20 48 55 12
 
 
Isabella - Ernæring og styrketræning
Hun er igang med uddannelsen sundhed og ernæring på universitetet og hvor derudover både nutrition coach uddannelse og personlig træner under sin kappe. Hun er skarp til at finde ud af lige præcis hvad det kræver for dig at finde den rette balance i din hverdag og skabe overskud og resultater. Derudover konkurrerer hun på internationalt niveau i bikini fitness.
Kontakt på:
+45 26 37 19 08
Alexander - Coaching, styrketræning og kost
 Alexander har tidligere stillet op i konkurrencer i bodybuilding og derudover tager nutrion coach uddannelse. Han er ekspert til at guide dig til den rigtige livstil og leve et sund og velfungerende liv. Der bliver ikke gået på kompromis med så meget som et enkelt vitamin eller mineral, og han ved om nogen hvor vigtigt det er at have styr på.
 Kontakt på: 
+45 28 400 405