Vilimir Yordanov

Hvem er jeg?

Jeg kommer fra Bulgarien og er 22 år gammel. Jeg er uddannet Level 2 CrossFit instruktør og underviser i Horsens CrossFit, samtidig med at jeg studerer Mechanical Engineering på VIA UC Horsens.

Sport og fysisk aktivitet generelt, spiller en stor rolle i mit liv. Jeg er opvokset med alle mulige former for sport – 10 år med håndbold, 2 år med Track and field løb, hhv. 400 m. og 800 m. Udover det har jeg kørt motorcross i over 10 år, hvor jeg bl.a. vandt National Bulgarian X-Enduro Championship i 2013.

Jeg fandt min passion til “the sport of Fitness” for to og et halvt år siden, og jeg har siden deltaget og fortsætter med jævnligt at deltage i seminarer og workshops indenfor CrossFit, for at forbedre mig selv som træner og underviser.

Hvad kan jeg tilbyde?

Om du ønsker at deltage i en konkurrence, eller bare gerne vil komme i form, kan jeg tilbyde dig et skræddersyet program specielt tilpasset til dine behov.

At tabe sig, eller tage muskelmasse på, forbedre styrke eller kondition, GPP/SPP (generelle eller specifikke mål) – jeg kan tilbyde dig hjælp indenfor alle områderne.

Jeg vil dele alt hvad jeg ved og har erfaret med dig, både i teori og praktisk erfaring gennem min baggrund med atletikken. Jeg vil hjælpe med at gøre dig til den bedste version af dig selv, med en glad og sundere livsstil.

Du kan forvente at blive udstyret med den motivation og ansvarlighed som skal til for at holde dig på rette spor mod at nå dine mål.

Priser:

Vi har forskellige tilbud til dig, alt efter hvor mange timer du ønsker. Hele beløbet betales inden forløbet starter.
1 times personlig træning (530 kr.)
3 timers personlig træning (1.530 kr.)
5 timers personlig træning (2.450 kr.)
10 timers personlig træning (4.500 kr.)

Ønsker du personlig træning i små hold af flere end 1 person (max 4 personer) er prisen 100 kr ekstra per time (fx. 1 time = 630 kr. for 2-4 personer)

Hele september og oktober:  -20% af prisen på 10 timers træning: 10) 3600,- (360,- / session)

Sådan foregår det:

Du aftaler tidspunkterne for træningen sammen med din personlige træner. Han/hun lægger programmet for dig, så du skal blot møde op i træningstøj som du er vant til. Inden forløbet, vil du have en personlig samtale med din træner, så begge parter er klar over hvad formål og mål er inden start.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at blive en sundere og stærkere udgave af dig selv!
Udfyld formularen herunder, og du er på vej til din helt egen personlige CrossFit træner.

Dit fornavn (skal udfyldes)

Dit efternavn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Hvor mange timers personlig træning ønsker du?
 1 3 5 10

Hvilket antal personer ønskes personlig træning til?
 1 2 3 4

Hvad er dit/jeres mål med den personlige træning?