Medlemsbetingelser Læs vores medlemsbetingelser igennem - så er du godt klædt på

Som medlem af Horsens CrossFit har du ubegrænset træning, med mindre der er tale om ”Begrænset medlemskab”. Medlemskabet er personligt og kan derfor ikke benyttes af andre end dig. Hvis du har ændringer til dine personlige oplysninger hos Horsens CrossFit, er det dit ansvar at give Horsens CrossFit besked. Du har som medlem hos Horsens CrossFit selv ansvaret for, at vi altid har dine korrekte oplysninger. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet. Træning i centret er på eget ansvar.

 

Oprettelse

Det koster 199,- i oprettelsesgebyr at blive medlem af Horsens CrossFit. Dette er et éngangsbeløb. Ved oprettelse af medlemskab skal du medbringe sygesikringskort, betalingskort samt gyldigt billede id.

 

Tilmeld/afmeld hold

Du kan til- og afmelde hold i Boxen eller via vores Medlemssystem – det er ikke muligt via telefon eller mail (download app’en til din smartphone). Hvis du er forhindret i at møde til et hold, skal du afmelde dig senest to timer før holdstart. Fremmøde til et tilmeldt hold skal ske 5 min. inden holdstart, ellers regnes det som udeblivelse. Hvis du ikke møder op til et hold, du har booket, vil du blive pålagt et gebyr på 25 kr. Beløbet bliver automatisk trukket på din månedlige regning.

 

Venteliste

Du får IKKE bøde, hvis du står på venteliste ved timens start. Du kan framelde dig et hold op til 2 timer før timen starter, så sørg for selv at tjekke, om du er kommet med på holdet eller ej.

 

Manglende betaling

Ved manglende betaling vil dit kort blive spærret, og åbnes først igen, når det skyldige beløb er betalt, og indtil da kan du ikke træne. Efter indbetaling åbnes der naturligvis op for dit medlemskab igen.

Efter 8 dage vil det skyldige beløb blive sendt til inkasso.

 

Beroperiode

Du kan sætte dit medlemskab i bero så mange gange i løbet af dit medlemskab som du vil. Der kan være mange årsager til, du ønsker at sætte dit medlemskab i bero, og vi ser gerne, at årsagen opgives ved berosættelse. Vi opkræver ikke oprettelselsgebyr igen, men:

– Beroskabet koster 99 kr. (bliver trukket over PBS)
– Beroskabet kan kun registreres i en periode på min. 4 uger og max. 6 måneder
– Beroskabet kan tidligst ske fra udgangen af den allerede forudbetalte periode.

 

Inden træning

Mød gerne op 5 minutter før timens start, så du er klar og omklædt, når timen begynder. Omklædningsrummene er til fri afbenyttelse, og du er altid velkommen til at blive i loungen før/efter dit hold.

 

Open Gym

Open Gym er åbent for fri træning i boxens åbningstider, når der ikke køres hold i salene. Her kan du træne frit og øve dig på specifikke drills og alt udstyret er til din rådighed. Ønsker du at træne Open Gym uden for åbningstiderne, koster det kun 39,-/md. Læs mere på prissiden.

Vi gør opmærksom på, at det IKKE er tilladt at træne Open Gym mens der kører hold!

 

Mobiltelefon/kamera

Det er ikke tilladt at tage billeder eller filme andre medlemmer i Boxen uden deres samtykke.
Vi vil ofte tage billeder/optage videoer af vores medlemmer under WODs (til Facebook, hjemmeside m.m.). Såfremt du ønsker et billede eller en video fjernet, bedes der rettes henvendelse til en ansat. Dette gælder også CrossFit Junior.

 

Diverse

Man kan oprette en anden person eller et andet medlem, som betaler for dit medlemskab. Vi skal have tilladelse ved oprettelse af betalingsaftalen fra den anden betaler til at gøre dette.

Ved tilladelsen fra anden betaler accepterer denne også, at evt. ekstra udgifter/omkostninger som f.eks. bøder for manglende fremmøde til hold også vil blive trukket over dennes konto.

 

Opsigelse af medlemskab

Ønsker du at melde dig ud af Horsens CrossFIt, bedes du sende en mail til info@horsenscrossfit.dk. Det er ikke muligt at melde sig ud pr. telefon, eller via Facebook. Bemærk at vores opsigelsesfrist er den løbende måned plus den efterfølgende.

Du er meget velkommen til at træne i hele udmeldelsesperioden, som dit hidtidige medlemskab angiver. Er du i bero, vil dit medlemskab i tilfælde af udmeldelse blive aktiveret i den sidste måned op til udmeldelsen.