Gymnastics Seminar

Det er med stor fornøjelse at Horsens CrossFit i samarbejde med Niels Jørgensen, nu kan annoncere denne workshop i gymnastisk styrketræning!

Er du også frustreret over manglende fremgang i styrketræningen? Så er denne workshop ikke noget du vil gå glip af! Niels arbejder i øjeblikket med de dygtigste i verden indenfor undervisning af gymnastisk styrketræning. Derudover coacher han elite og amatøratleter i optimering af deres fysiske form. Niels besidder stor teoretisk og praktisk forståelse for coaching af atleter med gymnastisk styrketræning og kropsvægtstræning som redskab. Det er netop denne erfaring Niels vil dele med deltagerne på denne workshop.

Workshoppen er for alle uanset baggrund og niveau!

Emnerne der vil blive gennemgået til denne workshop inkluderer:

Gymnastisk Styrke

Niels vil gennemgå de basale styrketræningsøvelser og dertilhørende progressioner, som ligger til grund for en fysik i verdensklasse. Nedenstående øvelserne og deres progressioner vil blive gennemgået ned til mindste detalje:

  • Muscle Ups
  • Legless Rope Climb
  • Handstands
  • Handstand Push Ups
  • Pistols
  • Ring Dips
  • Etc.

Smidighedstræning

Alt for mange sportsudøvere har dårlig eller slet ingen fremgang indenfor smidighedstræning. En fleksibel krop er afgørende i udviklingen af atleter uanset sport. Niels vil derfor sørge for at deltagerne får de bedste og mest effektive redskaber til at strække ud. Der vil blive gennemgået følgende positioner og deres progressioner ned til mindste detalje:

Front Split, Side Split, Pancake, Pike & Bridge

Skadesforebyggelse

Der findes ikke noget mere frustrerende, end når man pludselig må indstille træningen på grund af en skade. Dette er ekstremt demotiverende og ødelæggende for træningen, og noget Niels ønsker at hjælpe deltagerne med at forebygge.
Deltagere vil derfor få de mest effektive øvelser til at sikre at kroppen er modstandsdygtig, når uheldet endelig sker. Der vil i den forbindelse blive gennemgået følgende:

Mobilitetstræning, led-stabilitet -og integritet under “skæve” bevægelser som en del af en holistisk tilgang til styrke – og fleksibilitetstræning.

Programlægning

Alle ovenstående emner vil være noget man kan tage med sig og implementere direkte i egen træning. Det kan være en udfordring at integrere alt dette i et i forvejen pakket træningsprogram, hvor man har andre øvelser og rutiner, som man gerne vil holde fast i. Niels vil derfor hjælpe deltagerne med at give inspiration og praktiske råd til, hvordan man kan integrere al denne information i et træningsprogram, som er nemt og overskueligt at følge.

Early Bird: 750.-
Efter 11 April: 850,-
Dato: 25.4.2015
Tid: Kl.10-16

Faciliteter: Horsens CrossFit, Alrøvej 7, DK-8700 Horsens

Køb din billet her – men skynd dig, der er kun få pladser!

For mere information om Niels her på hans hjemmeside.

Ved yderligere spørgsmål, kan der rettes henvendelse til Horsens CrossFit på:

info@horsenscrossfitdk og Niels Jørgensen på følgende mail: nielsjoergensen1992@gmail.com

Vi glæder os meget til at se jer!